• Forside
 • Add meg
 • Skottland 2012
 • Viltkamera
 • #HekLaduK
 • 3

  Hjortefot har ryddet, og er kjempefornøyd med jaktrommet :)

  I huset er det et rom som har blitt brukt som "gjesterom/lager"


  Man kan kalle det et roterom, eller kanskje et rom som hadde en iboende trang til å rote seg til uansett om døraer låst eller ikke. Slike rom er skumle, de lever sitt eget liv sammen med konfekten, likørsjokoladen og deosettene fra AXE som man fikk til jul i fjor, forfjor og året før.

  Nå har jeg alltid hatt lyst til å ha et hobbyrom, der jeg kan oppbevare alt jaktutstyr og fotoutstyr, og gjett hva. -Jeg har tømt rommet for skrot, og fått montert en langsgående benk. Her kan eg sitte i fred og ro og dyrke interessene mine utenfor jakttiden. Kanskje kommer det ladeutstyr på benken etterhvert :)

   

  // Nesten fare for å skalle borti noe idet jeg reiser meg //


   

  Nå er målsetning nr 1 faktisk noe så enkelt som å passe på at rommet ikke begynner å rote......

  Stikkord:


  Joakim

  12.07.2012 klokka 08:28
  Den dagen jeg får meg en egen kåk, så skal jeg også ha meg gutterom...Fruen i huset setter liten pris på at det henge døde hjorter på veggen her...

  Har du skutt alle selv ?

  Hjortefot

  12.07.2012 klokka 08:54
  Joakim: Noen av hjortene fikk ikke plass, en tolvtagger og en titagger henger utenfor bildet, og en utstoppet tolvtagger må henge i naborommet. Hvor skal den skotske bukken henge? Luksusproblem :-)

  Joakim

  12.07.2012 klokka 18:42
  HAHA!! Ja du har det fælt skjønner jeg. Heldigvis har jeg plass til to 6ere på veggen, har ikke så mye mer å skryte av heller enda :)

  Skriv en ny kommentar

  hits