• Forside
 • Add meg
 • Skottland 2012
 • Viltkamera
 • #HekLaduK
 • 4

  Den dagen Engelsk fotball was coming home.

  Det er nå mange år siden magien med engelsk fotball sluknet og døde, det var rett etter midten av 90tallet. Se videoklipp
  Tippekampen på NRK ble en saga blott, de magiske lagene var avhengige av å bli sett på tv for å prestere, mitt lag Nottingham Forest var ett av disse lagene.

  Plutselig var de ikke på TV lenger, verken Dagbladet eller VG skrev om Skogvokterne. Etter tredjeplassen i Premier League i 94/95 sesongen ble Lars Bohinen solgt, laget falt sakte men sikkert nedover på tabellen, og rykket ned noen sesonger senere.

  Det virket som om bortfallet av tippekampen var spikeren i kista, dette var gravferden til engelsk fotball slik vi kjente den. Den tøffe fotballen med knallharde dueller og spillere som tålte nesten alt ble borte som et løv i høstvinden. Før blødde spillerne for drakta. primadonnanykker var ikke dagligdags. Dagens toppspillere er ofte av typen som legger ned og skriker for den minste smerte.

  Nå var plutselig pengene blitt makta, alt handlet om lag som Arsenal, Man U, Liverpool(av uforklarlige årsaker, de vinner jo knapt en kamp) og Chelsea. Rubler og pesetas ble pumpet inn i engelsk fotball, og Fotballen slik vi kjente den, -døde.

  Jeg har alltid hatt en skogvokternerve i kroppen, og fulgt med laget i nedturene de siste 15 årene, for noen sesonger siden var laget nede i 2. divisjon, og har de siste årene har laget kjempet i toppen av Championship. Men The Reds har en forbannelse over seg hva gjelder play-offkamper, og det har blitt med bare nesten hver gang.

   

  // Den nye Brian Clough? Helt umulig, men han kan ta laget til gamle høyder, utvilsomt. //

  Nå har de røde fra Nottingham fått nye eiere, dette er eiere som vil noe mer med klubben, og etter gårsdagens 2-1 seier på City Ground er jeg overbevisst om at de mener AL-vor, maken til dominerende og ballsikkert fotballag må vi tilbake til 90-tallet for å huske! Vi hadde full kontroll, det var først i de siste 10 minuttene at Charlton fikk noen sjanser, og ett trøstemål.

  // Gutta fra skogen gir alt og blør for drakta //


  Jeg husker best den kampen i 94/95-sesongen da vi vant 2-1 på Old Trafford, jeg håper jeg får oppleve slikt igjen.

   

  Come on You REDS!

  Football is really coming home!

  Stikkord:


  Frode AH

  02.09.2012 klokka 19:58
  Eg kan ikkje få sagt meg meir einig!

  Hjortejakt og Forest!

  Hjortefot

  02.09.2012 klokka 22:12
  Frode AH: Hei , Hjortejakt og Forest er livet!

  Toppen

  04.09.2012 klokka 00:16
  Hadde aldri sett for meg at du var interessert i fotball altså, ikke spør meg hvorfor hehe :p

  Heia Liverpool :)

  Hjortefot

  06.09.2012 klokka 22:01
  Toppen: Jeg har vært nerd!

  Skriv en ny kommentar

  hits