• Forside
 • Add meg
 • Skottland 2012
 • Viltkamera
 • #HekLaduK
 • 2

  Ikke skyt, i middelmådighetens navn!

  "Så du skaut mot halsen på hjorten i Skottland?"

  Etter å ha brukt mine utilmålte minutter på å fortelle forsamlinga om skotsk hjorteforvaltning og filosofien bak en sunn og sterk hjortestamme kom det surt og avsporende fra det ene hjørnet:

  "Skyte mot nakken og halsen? dette her begynner å bli skikkeleg useriøst"

  Bakgrunnen var at en av tilhørerene spurte om kjøttbehandling og kuleplassering i Skottland. Og det foretrekkes skudd litt høyere og nærmere nakken enn hva som skisseres på den norske villreinblinken som enkelte jegere aldri blir venner med.

  Og da tenker jeg; lenge leve middelmådigheten og at vi alle er like dårlige skyttere!
  Det er sikkert ingen som forbereder seg og trener for å bli gode skyttere, det var sikkert ingen av skottlandsfarerne som tilbragte uendelig mange timer, og kasta ut bøttevis med tomhylser på skytebana i forberedelsene til turen.

  Konklusjon: Dersom alle andre gir blanke faen i skytetrening, så er det ingen jegere i dette landet som med stødig anlegg klarer å klemme ei kule 20 cm til venstre for overkant av bogen på hjorten.
  Vi jegere er virkelig ille ute på tur dersom middelmådiheten skal prises som enerådende og gå rundt som levende fasiter på hva som er et sikkert skudd.  ::Skyteprøve i Skottland::
  :: Sånn ::


   

  Dersom du er en dårlig eller middelmådig skytter kjenner du din begrensning, akkurat som en god skytter kjenner sin begrensning.
  I stedet for å stille spørsmålstegn ved andre jegeres moral, skyteferdigheter, og etikk

  - Reis på skytebanen og tren, helst i t-skjorte, albuene på betongen eller i grusen, helt uten anlegg eller skytereim rundt bicepsen!  Så kan vi heller diskutere hva som er en stabil skytter etterpå.
  -Kjenn dine begrensninger and hold your horses!

  Stikkord:


  NA

  21.03.2013 klokka 01:09
  Folk må slutte være så idiotiske.

  -NA, nymfoman sexblogger

  Johanne

  21.03.2013 klokka 10:01
  Enkelte burde ikkje få ta i våpen i da heile tatt...!

  Kunne og levert tilbake da dei har stjåle!

  Skriv en ny kommentar

  hits