• Forside
 • Add meg
 • Skottland 2012
 • Viltkamera
 • #HekLaduK
 • 4

  O'Store tøffe jeger , løp i bunkersen!

  her kommer oppfølgeren til O' Store tøffe jeger

   

  Nå må de som ønsker det bare pakke seg inn i aluminiumsfolie og løpe i bunkersen. Blykuleforbudet kommer til å skylle over landet med en trykkbølge ikke engang Norma Elite kan etterlate i vev, hinner, muskler og fibre.

  Blyforbudet kommer garantert til å gjelde riflekuler innen neste istid. Tidligere nevnte Norma Elite, forverret express vil ligge død til marken, som en overlesset og spiddet kattugle med gikt. Tilbake står o'store jeger og lurer på hva som traff ham.

  Det begynte med en tråd på et jaktforum , en tråd som omhandlet en undersøkelse som skulle gjennomføres for å konkludere om bly i viltkjøtt utgjør en risiko. Slike tråder, som andre tråder utvikler seg fort til til noe som balanserer mellom paranoia og synsing. Er alskens nettforum blitt et arnested for konspirasjonsteorier?

  Staten skal ta oss! -Alle mann i bunkersen!

  Den eneste grunnen til at myndighetene vil undersøke sammenhengen mellom bly i viltkjøttet og jegerhelsen, det må vel være for å ramme jegerne?
  Skal vi tro de mest paranoide jegerne der ute, så er dette et bestillingsverk for å ha argumenter mot gjenninnføring av blyammunisjon til hagle.

   

  "Spørsmålet etter å ha studert diverse forum og kommentarfelt; 
  er det en sammenheng mellom paranoia, forfølgelsesvannvidd og blyholdig viltkjøtt?"


  Som jeger er jeg sjeleglad for at man tar jegerhelse på alvor, hvis bly i viltkjøtt er en trussel mot folkehelsa i form av: autisme, keivhendthet, allergi, undervekt, moderat håravfall og hukommelsesvikt, da bør man ta dette som en velsignelse fra myndighetene.

  Konsekvensen av bevisstheten rundt bly i maten er nok ikke mer dramatisk enn at jegerne som er opptatt av minst mulig bly i maten velger de beste jaktpatronene.

  Markedet flommer over av solide og gode jaktkuler som etterlater minimalt med fremmedlegmer i sårkanalen. Hvil i fred Norma Elite, du var for sprø og ukontrollert.

   


  De paranoide jegerne der ute kan nå ikle seg aluminiumsbunaden sin og løpe i bunkersen, det er helg, og Elvis lever i beste velgående på Mars!

   

  Stikkord:


  Kåre Bordell

  29.06.2013 klokka 10:43
  Veldig objektiv og sakleg artikkel...

  Som leser av dei samme trådane på kammeret.no må eg seie du les dei som Fanden les bibelen.

  Hjortefot

  29.06.2013 klokka 11:27
  Kåre Bordell:

  Noen som følte seg truffet :) Da er målet oppnådd!

  God helg!

  Hjortefot

  30.06.2013 klokka 09:53
  Kåre Bordell:

  Hvis poenget hadde vært saklighet og objektivitet, da kunne jeg stengt bloggen.

  Arne Luxary

  30.08.2013 klokka 21:26
  Satirens mester! Du leverer fantastiske skråblikk på jegerkultur, Myrmel. Skulle gjerne møtt deg en dag...

  Skriv en ny kommentar

  hits