• Forside
 • Add meg
 • Skottland 2012
 • Viltkamera
 • #HekLaduK
 • 0

  Carl Zeiss Conquest HD5 (Julegaveønske)

  Ja ikke sant, det måtte jo komme en tilføyelse av min ønskeliste til jul!
  Bedre seint, enn enda seinere.

  Vil du lese det überinteressante innlegget med mine første ønsker til jul KLIKK HER  Zeiss Conquest HD5, med fortstørrelse 2-10 x 42 , og retikkel 20

  Et perfekt allroundsikte uten opplyst retikkel,  men med resten av kjennetegnene til Zeiss, kvalitet i hele synsfeltet og over hele linja.
  Kikkertsiktet kom på markedet tidligere i høst. Det veier under 500 gram, og er således et ypperlig valg til den som ønsker høy ytelse kombinert med noen hundre gram vektbesparelse.

  Vektbesparelse er kanskje ikke så viktig for alle jegere, men den tradisjonelle reinsjegeren, eller revejegeren som går på ski i fjellheimen vinterstid setter stor pris på høy ytelse og lav vekt.

  Denne serien har 1" mellomrør, noe som bidrar til forholdsvis lav vekt, og med lave montasjer blir den kledelig på de fleste jaktgevær.
  Det er jo litt viktig blant oss jegere at ting ser bra ut også, jegere er som folk flest. Lotutec på linsene gjør at vann preller av og du kan fokusere på helt andre ting.

  Noe annet som er meget tiltalende med dette kikkertsiktet er prisen, den begynner på rundt 6500,- kr .


  Så kjære nisse, om du skal innom Tyskland, stopp gjerne i Wetzlar, hils til den gode gjengen, og ta med et slikt kikkertskte :)
  (Jeg skal heller fjerne det  med "den tradisjonelle reinsjegeren" fra teksten, bare send en melding på snap. )  Skriv en ny kommentar

  hits