• Forside
 • Add meg
 • Skottland 2012
 • Viltkamera
 • #HekLaduK
 • 2

  Crispi SWAT EVO - Sko til hverdag, jakt og friluftsliv  Hjortefot trakker nye spor med nye sko !  Jeg har som kjent brukt Crispi Hunter HTG som jaktstøvel i noen år nå, og disse har fungert optimalt under krevende forhold det man er avhengig av godt grep, vanntetthet og passform. Ikke en enste gang har skoene gitt meg negative eller skuffende opplevelser. Det som har overrasket meg mest er slitestyrken og kvaliteten på læret.

  Jeg kan først som sist innrømme at jeg kanskje ikke er den som er flinkest på vedlikehold, det blir ofte glemt. Dette til tross har Hunterstøvlene overlevd utallige turer uten å bære særlig preg av slitasje. Litt fett har blitt massert inn i støvlene med ujevne mellomrom, og læret er som nytt. Støvlene er også lette, de sitter som fot i sokk, og gir en god støtte. Forsering av elver og bekker har vært uproblematisk, aldri har jeg blitt våt på beina.

  Nå skal jeg prøve Crispi sin SWAT. EVO, allerede i vinter og utpå nyåret. Den skoen skal brukes til daglige turer i snø, slaps, og regn. Generelt vestlandsbruk altså.
  Tanken bak er å bruke noe av det letteste på markedet som samtidig holder høy kvalitet. Dette er støvler som er godkjent uniformsko i politiet og forsvaret.

  Jeg trenger en sko med gode pusteegenskaper, og sterk såle med gripemønster som gir godt grep i alt fra steinur til svaberg i høyfjellet. SWAT har beskyttelse for ankelkule, noe som er viktig i steinur og landskap det ankelen kan få slag fra siden. Snøringen er fri for hemper som kan hekte seg. Og for en mann av norsk herredimensjon  (størrelse 47) er jeg avhengig av nordisk passform.

  Jeg kommer tilbake med informasjon etterhvert som skoene blir brukt  :)


   

   

   


   

  #jakt #crispi #hjortefot #jaktbekledning #test #SWAT #friluftsliv #sko #mote  Maria Jensen

  17.04.2017 klokka 11:12
  Hvordan var skoene ?:)

  Vurderer å kjøpe dem selv, nemlig..

  Hjortefot

  28.05.2017 klokka 12:52
  Maria Jensen:

  Hei!

  De er helt konge til jakt :)

  Skriv en ny kommentar

  hits